logo

Dudu-Osun Hard Africa Shampoo

Ik dacht altijd dat Dudu Osun gewoon een natuurlijke zeep is. Maar onlangs leerde ik dat het ook een mooie, vaste shampoo is. Ondanks de donkere tint is de zeep zelf erg zacht, schuimt hij prachtig (zoals zeepnoten) en straalt hij een licht fruitig aroma uit. De kleur is te wijten aan de reactie van as en palmolie.

Tropical Naturals is een wereldberoemde Afrikaanse fabrikant van natuurlijke cosmetica. Het bedrijf is gevestigd in het hart van Nigeria en levert al 10 jaar cosmetica aan de Amerikaanse en Europese markten - het geheim van Afrikaanse schoonheden.
10 redenen om Tropical Naturals natuurlijke Afrikaanse cosmetica te proberen:
Voor het maken van cosmetica worden authentieke recepten gebruikt die al lang bekend zijn bij Afrikaanse vrouwen - echte eeuwenoude tradities, getest door vele generaties. Het unieke van het product is dat, ondanks het verschil in klimaat, de producten ideaal zijn voor mensen in Rusland, Europa en de VS.

Cosmetica wordt met de hand gemaakt. Alle stadia van de productie kunnen worden omschreven als milieuvriendelijk. Niet getest op dieren.

100% natuurlijke formuleringen. Ingrediënten worden gekweekt op speciale plantages in overeenstemming met de milieueisen.
Cosmetica bevatten geen chemische additieven, alkaliën, kleurstoffen, geurstoffen, aardolieproducten. Absoluut veilig voor elk huidtype.

De samenstelling van cosmetica omvat unieke componenten die alleen in Afrika worden gewonnen, bijvoorbeeld Sheaboter, Afrikaanse sandelhoutschors (heldere baffia), honing van lokale bloemen.

Cosmetica is gecertificeerd en voldoet aan alle verplichte klinische, laboratorium-, microbiologische, toxicologische, chemische en fysische studies.

Tropical Naturals-cosmetica wordt actief gebruikt in de beste schoonheidssalons en SPA in Europa.

De producten van Tropical Naturals hebben vele miljoenen enthousiaste reviews ontvangen en positieve resultaten geboekt.

De exportmarkt groeit voortdurend en omvat alle nieuwe landen. Het bedrijf wordt gekenmerkt door betrouwbaarheid, kwaliteit en een goede reputatie.

Het bekendste product - zwarte zeep Dudu-Osun - is door experts en schoonheidsbloggers herhaaldelijk erkend als een cosmeticum dat in elk gezin noodzakelijk is.

De producten worden aanbevolen door dermatologen, onder meer voor de behandeling van huidziekten.

Van de fabrikant:

Dudu-Osun - 100% natuurlijk, zonder schadelijke stoffen, traditioneel gebruikt voor huidproblemen (pigmentvlekken, acne, psoriasis, eczeem). Zwarte zeep is een natuurlijke bron van vitamine A en E, evenals ijzer. Het helpt de huid en het haar te versterken. Zwarte zeep kan als shampoo worden gebruikt. Sheaboter in de zeep verzacht het haar, terwijl vitamines ze kracht geven.

uiterlijk:

De zeep zit in een dunne kartonnen doos. Ik heb er geen foto van genomen, de mijne werd geweigerd, de compositie en actie waren erop geschreven, maar alleen in het Engels en het Frans.
• Zeep zelf weegt 150 gram.
• Ovale vorm, maar de zeep "buigt" als een Tangle Teaser.
• Kleur is donkerbruin met geel-oranje-witte vlekken. penseelstreken.
• Geur van ogenschijnlijk eenvoudige zeep, maar met wat bloemige tonen. Het is moeilijk te beschrijven.
• "Dudu Osun" gegraveerd aan de ene kant en "Tropical Naturals" aan de andere.

van 100 tot 500 roebel

Bevat alleen natuurlijke plantaardige ingrediënten:
• Pure honing - pure honing
Verzacht en voedt de huid, voorkomt verdamping van vocht, verbetert de teint, helpt bij het wegwerken van rimpels.

• Shea Butter - Shea Butter
Het bevat veel vitamines en mineralen, het is zeer geschikt voor de behandeling van brandwonden, zweren, littekens, dermatitis, psoriasis, hoofdroos, striae.

• Osun (camwood) - baffia helder
Het geeft de zeep een donkere schaduw en geeft ook het effect van scrub.

• Palmkernelolie - Palmfruitolie
Traditioneel gebruikt in cosmetica, heeft het goede hydraterende en beschermende eigenschappen.

• Cacaoboon As - Cacaoboon As
Het geeft de zeep een donkere schaduw, heeft het effect van scrubben.

• Palm Bunch Ash - Palm Ash
Het geeft de zeep een donkere schaduw, geeft het effect van scrubben.

• Aloë Vera - Aloë
Bevat de meest waardevolle set vitaminen, micro-elementen, aminozuren en fyto-enzymen. Aloë heeft het vermogen om vocht vast te houden in de cellen, waardoor de huid op natuurlijke wijze wordt verzacht en gehydrateerd.

• Lime Juice - Lime Juice
Het heeft een reinigende en tonifiërende werking, verhoogt de bloedcirculatie, witt en herstelt de beschadigde huid.

• Water en geur - water en geur (smaakstof?)


Om te beginnen moet je de zeep in je handen laten schuimen. Schuimen zijn trouwens redelijk goed; het schuim is zacht, of het nu crème of champagne is. Breng vervolgens masserende bewegingen op de hoofdhuid aan. Afwassen.

Bij het afwassen voelde ik de wortels kraken. Haar was niet gladgemaakt, ze waren gematteerd. Daarom gebruik ik zonder een masker en een balsem - ik durfde het niet, ik gebruikte mijn standaard "sandwich":
+ Masseer Belita Liquid Silk
+ Balsem Luxe 6 oliën van L'Oreal Elseve
+ Nexxt Drop-Amber Oil

Als het haar droog is, ben ik tevreden met het resultaat, ik weet niet hoe ik het moet beschrijven, maar het haar bij de wortels lijkt te ademen. Ze zijn soepel, zacht, zijdeachtig

Zeep-shampoo vond ik echt heel goed. Irritatie, jeuk en andere dingen hebben niet veroorzaakt (t-t). Trouwens, als ze gewoon hun handen wassen, "kraken" ze, maar na het drogen zijn ze fluweelzacht en soepel. Daarom heb ik het zeepexperiment voorzichtig als een shampoo uitgevoerd. Maar stelde niet teleur

http://www.hairmaniac.ru/tverdyy-shampun-iz-afriki-dudu-osun.html

Shampoo doudu beoordelingen

Bericht Teo27 »03 Sep 2017, 19:29

Professionele shampoos en meer.

Het bericht Tsif »03 Sep 2017, 20:13

Zonder siliconen zeggen? ze zijn al twee soorten in balsem.
Het is gewoon shampoo en gewoon conditioner. Als je geen wonder van hem verwacht, zal hij niet teleurstellen. Misschien zoals de smaak)

Verzonden na 8 minuten en 57 seconden:

Professionele shampoos en meer.

Message Designer »03 sep. 2017, 20:25

Professionele shampoos en meer.

Theo27 Bericht »03 Sep 2017, 20:26

Zonder siliconen zeggen? ze zijn al twee soorten in balsem.
Het is gewoon shampoo en gewoon conditioner. Als je geen wonder van hem verwacht, zal hij niet teleurstellen. Misschien zoals de smaak)

Verzonden na 8 minuten en 57 seconden:

Professionele shampoos en meer.

Het bericht Tsif »03 Sep 2017, 20:46

Ik begrijp het. serie voor het hydrateren van gekleurd haar. En spoel het haar normaal. Volg strikt de instructies voor gebruik.

Verzonden na 2 minuten en 55 seconden:

Professionele shampoos en meer.

Message MurziLedi »05 september 2017, 14:17

Professionele shampoos en meer.

Het bericht TsIF »05 Sep 2017, 16:39

Professionele shampoos en meer.

Bericht Lapka »Sep 06, 2017, 16:04

Hier vond ik de compositie, ik bevestig het, terwijl ik er erg blij mee ben!

Verzonden na 15 minuten en 59 seconden:
Niet verzonden vanuit tel, groot bestand

Verzonden na 2 minuten 26 seconden:
Het bleek zo te zijn

Professionele shampoos en meer.

Bericht van Akhmatova »06 sep, 2017, 16:47

Professionele shampoos en meer.

Het bericht Tsif »06 september 2017, 21:18

Lapka schreef (a): Ik heb de compositie gevonden, ik bevestig hem, terwijl ik er erg blij mee ben!

Verzonden na 15 minuten en 59 seconden:
Niet verzonden vanuit tel, groot bestand

Verzonden na 2 minuten 26 seconden:
Het bleek zo te zijn

Professionele shampoos en meer.

Bericht Lapka »Sep 06, 2017, 21:28

De prijs is 800 roebel, het haar droogt niet, de huid kriebelt niet, hoewel ik erg gevoelig ben. Balsam nam niet genoeg maskers mee uit dezelfde serie, twee keer per week gedurende 10 minuten, terwijl dit de beste was die ik had. De rest verzamelt stof

Verzonden na 2 minuten en 32 seconden:
Er is nog steeds een serum, er lijkt maar één olie te zijn, maar voorlopig lukt dat. De aangegeven prijs voor 300 ml. En ze was bang dat mijn dikgevoelige mensen dik zouden zijn, maar nee, het ging goed. Ik zag ook keratine en gember.

Verzonden na 58 seconden:
En het coole is Primorye! verwonderd

Professionele shampoos en meer.

De berichtensuite »Sep 06, 2017, 21:49

Professionele shampoos en meer.

Bericht Tsif »06 september 2017, 21:56 uur

Lapka schreef (a): De prijs is 800 roebel, het haar droogt niet, de huid jeukt niet, hoewel ik erg gevoelig ben. Balsam nam niet genoeg maskers mee uit dezelfde serie, twee keer per week gedurende 10 minuten, terwijl dit de beste was die ik had. De rest verzamelt stof

Verzonden na 2 minuten en 32 seconden:
Er is nog steeds een serum, er lijkt maar één olie te zijn, maar voorlopig lukt dat. De aangegeven prijs voor 300 ml. En ze was bang dat mijn dikgevoelige mensen dik zouden zijn, maar nee, het ging goed. Ik zag ook keratine en gember.

Verzonden na 58 seconden:
En het coole is Primorye! verwonderd

http://khabmama.ru/forum/viewtopic.php?t=54408start=210

VOOR HAAR

Lijn ARGANOLIE (8)

COLLAGEN-lijn (5)

KERATIN-lijn (6)

Lijn KLEUR HAAR (3)

GINGER-lijn (2)

Marokko Argan Oil Serum

aandeel

Het herstellende serum op basis van arganolie voor de verzorging van alle haartypes. Met haar wordt uw houding tegenover thuiszorg op zijn kop gezet. Het effect duurt niet lang om te wachten, omdat DUDU-serum het resultaat van de eerste toepassing laat zien:

  • herstelt het haar
  • heeft een antistatisch effect, wat vooral in de winter zo belangrijk is
  • hydrateert en voedt het haar
  • geeft ongelooflijke glans
  • maakt het stylen gemakkelijker
  • Vettig haar niet, weegt ze niet en hoeft niet gewassen te worden.

En nog een beetje plezier - het heeft een ongelooflijk aangename geur van Argan.

HAAR SHAMPOO "KERATIN"

aandeel

Ideaal voor gebruik na de salonprocedure voor haarverzorging keratine, botox haar, nanoplastisch en voor het dagelijks wassen van het haar.

Dun, dik, beschadigd haar heeft de neiging om verward te raken tijdens het wassen of wanneer het los wordt gedragen. Na het gebruik van DUDU KERATIN is het haar merkbaar gemakkelijker te kammen na het wassen en raakt het overdag niet in de knoop. Betekent lijn KERATIN voeden het haar, maken het dicht en glanzend, geven zachtheid, verwijderen droogheid.

KERATIN HAARCONDITIONER

aandeel

Ideaal voor gebruik na de salonprocedure voor haarverzorging keratine, botox voor haar, nanoplastische en andere salonprocedures. Ook geschikt voor haar dat niet is blootgesteld aan procedures.

Dun, dik, beschadigd haar heeft de neiging om verward te raken tijdens het wassen of wanneer het los wordt gedragen. Na het gebruik van DUDU KERATIN is het haar merkbaar gemakkelijker te kammen na het wassen en raakt het overdag niet in de knoop. Betekent lijn KERATIN voeden het haar, maken het dicht en glanzend, geven zachtheid, verwijderen droogheid.

ARGAN OLIE HAAR SHAMPOO

aandeel

De regel "ArganOil" is een uitkomst voor degenen die een doel hebben om lang, glanzend en gezond haar te laten groeien. Blondjes hielden vooral van haar.

Arganolie is een krachtige hydraterende en voedende stof. Het haar wordt versterkt, hun groei wordt gestimuleerd, de structuur wordt hersteld, de broosheid wordt verminderd en er verschijnt een gezonde glans.
De shampoo en conditioner bevatten geen parabenen, sulfaten en zouten, daarom is het geschikt om te vertrekken na salonprocedures (keratine-straightening, boost-up, botox voor haar).

SERUM-THERMISCHE BESCHERMING Arganolie haar reparatie lotion

aandeel

Serum - thermische beveiliging.
Degenen die hun haar vaak met een föhn drogen, gebruiken het strijkijzer of brengen gewoon veel tijd door in de zon. Ideaal om voor je haar te zorgen, omdat Argan olie haar reparatie lotion:
✔ voedt haar;
Het maakt ze kruimelig, gemakkelijk te kammen en vermindert kammen;
Behoudt styling;
✔ beschermt wanneer heet gelegd;
✔ maakt haar recht
Zeer aangenaam aroma.

HAAR SHAMPOO "COLLAGEN"

aandeel

De lijn met collageen heeft een gunstige invloed op niet alleen de haarstructuur, maar ook op de hoofdhuid. We weten immers allemaal dat collageen een essentieel element is in de strijd tegen veroudering. De hoofdhuid neigt in de regel ook ouder te worden. Deze lijn voorkomt vroegtijdige veroudering van de hoofdhuid, bestrijdt haaruitval, roos, versterkt de haarzakjes en stimuleert de groei.
De structuur van het haar zelf is merkbaar verbeterd, broosheid en dwarsdoorsnede worden voorkomen, het haarvolume neemt toe (door stimulatie van de haargroei), glans, elasticiteit en vitaliteit.

HAIR CONDITIONER "ARGAN OIL"

aandeel

De regel "ArganOil" is een uitkomst voor degenen die een doel hebben om lang, glanzend en gezond haar te laten groeien.

Ideaal voor blondjes die gedroogd haar willen herstellen! Arganolie, als onderdeel van dit complex, bevat veel voedingsstoffen die het haar sterker maken, de groei stimuleren, de structuur herstellen.
De shampoo en conditioner bevatten geen parabenen, sulfaten en zouten, daarom is het geschikt om te vertrekken na salonprocedures (keratine-straightening, boost-up, botox voor haar).

HAARMASKER "KERATIN"

aandeel

De Keratin-serie is speciaal gemaakt om het effect van de procedures te verlengen: keratine behandeling, Botox voor haar, Boost-up en andere salonbehandelingen. Ook geschikt voor haar dat niet is blootgesteld aan procedures. Maakt het haar glad, glanzend, meer recht, elimineert broosheid, dwarsdoorsnede, herstelt de haarstructuur. Keratine shampoo en conditioner bevat geen zouten, parabenen en sulfaten.

Ginger Shampoo "Ginger"

aandeel

In het Oosten is gember erg populair in zelfzorg. En om een ​​goede reden! Het gebruik voor het haar is voornamelijk te wijten aan het hoge gehalte aan vitamines (A, C, B1, B2, enz.), Mineralen en sporenelementen. Het gehalte aan essentiële oliën bereikt 3%. Deze oliën helpen het haar groeien, verwijderen overtollig vet van de hoofdhuid, verbeteren het celmetabolisme.

Jojoba-olie, die deel uitmaakt van de gemberlijn, is een ideaal haarverzorgingsproduct en is absoluut geschikt voor elk type haar. Maar het is vooral goed voor vettig haar (reinigt de poriën van de hoofdhuid van vet), evenals voor droog, bros, gespleten, beschadigd, geverfd, verzwakt haar (voedt en herstelt).

Ginger shampoo lijn van DUDU "Ginger" gaat perfect om met problemen als:

  • roos
  • Haaruitval - het haarverlies neemt merkbaar af
  • Vettig haar.
http://dudu-organic.ru/category/hair/

Shampoo doudu beoordelingen

alleen tot eind maart, gratis levering voor bestellingen van 30.000 roebel.

We beginnen de verkoop van onze nieuwe productlijn Dudu-Osun - natuurlijke zwarte shampoo Dudu-Osun. De samenstelling van de shampoo voldoet aan alle eisen van 's werelds cosmetische milieukeurmerken, alleen ingrediënten die veilig zijn voor mens en milieu worden gebruikt.

Vandaag willen we de resultaten voor de derde keer samenvatten en de winnaars belonen voor hun liefde voor natuurlijke Afrikaanse cosmetica.

Vanaf 04/02/2018 beginnen we nieuwe partijen Afrikaanse zwarte zeep Dudu-Osun te verkopen, de houdbaarheid van de zeep is tot 11.2020.

Vandaag willen we de resultaten voor de tweede keer samenvatten en de winnaars belonen voor hun liefde voor natuurlijke Afrikaanse cosmetica.

Let op het volgende nieuws: we trekken hibiscusthee uit het assortiment vanwege onze wens om in de toekomst alleen op cosmetisch gebied te groeien.

Helaas zijn er geen instructies voor gebruik door de fabrikant op de verpakking van het Hair Wonder-masker, daarom hebben we besloten onze applicatietips te schrijven op basis van de regels.

ONZE PRODUCTEN

BONUSSEN EN PROMOTIES

Beste klanten, vanaf 08.11.2018 begint het volgende bonussysteem voor u te werken:

  • - Promotie "Levering in winkelcentrum - 100 roebel"
  • - Promotie "Ik wil een geschenk"
  • - Promotie "Tevreden klant"
Meer lezen

WAAR TE KOOP

Producten die op de website worden gepresenteerd, kunnen bij ons of bij onze distributeurs worden gekocht.

St. Petersburg

Moskou

Nizhny Novgorod

Krasnodar

FEEDBACKS VAN ONZE KLANTEN

We proberen oprechte zorg te tonen voor uw gezondheid en schoonheid!

Website www.parfums.ua

Vanaf de gebruiksweek, terwijl de indrukken alleen positief zijn. Aangenaam aroma, goed schuimend, wast de huid om te piepen. Ik gebruik voor de douche, de huid op de ellebogen hield niet langer op om af te pellen, wat aangenaam verrast was. Voor het gezicht is het effect niet slecht: het is matterend, het droogt de huid een beetje, maar dit heeft zijn eigen plus - de huiduitslag verdwijnt.

Website www.spclub42.ru

Voor een vette en gecombineerde huid, gewoon redding. Ik heb acne en zwarte vlekken van de overmatige vette huid verwijderd. Voor degenen die graag wassen met water en "zeep" in plaats van melk, is dit een echte vondst). Soms gebruik ik het als masker, smeer het zeepschuim dikker in en zit in de badkamer, het reinigende effect is uitstekend. Tintelend op de huid, wat wijst op de aanwezigheid van fruitzuren.

Website www.sp.ngs.ru

Ik gebruik deze zeep nu al 3 maanden, ik kan het niet laten om mijn indrukken te delen: ik was mijn gezicht alleen met zeep, mijn gezicht is merkbaar frisser, er is een blos (dit was niet eens in mijn jeugd), de huid is elastischer geworden. De consumptie van zeep is erg zuinig, we hebben ons lichaam nu al 3 maanden lang met het hele gezin gewassen, en we hebben er nog steeds de helft van. Heel erg bedankt voor zo'n vondst!

Website www.optwear.ru

Ik wil een beoordeling achterlaten. Ik gebruik zeep voor een week, er was altijd een probleem met de huid, mijn voorhoofd was in zwarte vlekken en vatbaar voor vettigheid, en de rest van de droge huid en constante irritatie voor alle wasmiddelen, en dus loste deze wonderzeep al mijn problemen voor een week op, mijn voorhoofd werd gereinigd en de zaadbal werd glad en het gezicht zelf is stralend en helemaal niet droog, de make-up verwijdert perfect.

http://dudu-osun.ru/

Shampoo doudu beoordelingen

Bessulfatny. Het geheim van het wegwerken van gespleten punten en broos haar.

GEMBER SHAMPOO

Bestrijdt neerslag. Stimuleert de haarzakjes. Versnelt de groei..

Shampoo voor gekleurd haar

Hiermee kunt u kleur besparen. Beschermt tegen UV-straling. Hydrateert.

SHAMPOO "KERATIN"

Verzacht. Bessulfatny. Ideaal om het effect van salonprocedures uit te breiden.

SHAMPOO "COLLAGEN"

Sulfaatvrij Hydrateert. Versterkt haarzakjes. Beschermt.

kleurshampoo

Voor blondines. Tegen geelheid. Bessulfatny. Herstelt de structuur van binnenuit.

http://dudu.ru.com/directory/hair/shampoos/

Shampoo doudu beoordelingen

Beschrijving: Black soap is een favoriet product van miljoenen vrouwen over de hele wereld, een echte must-have onder huidverzorgingsproducten.

Dudu-Osun is een waardige vertegenwoordiger van een klasse van volledig natuurlijke cosmetica die kan helpen omgaan met huidproblemen zoals glans, acne, zwarte vlekken, pigmentvlekken, psoriasis en eczeem, zoals blijkt uit talloze beoordelingen van onze tevreden klanten.

De zeep wordt economisch verbruikt, hij schuimt goed, heeft een aangename tropische geur, kan vele cosmetica vervangen. Bevat geen conserveermiddelen en kunstmatige kleuren.

Ingrediënten: honing, sheaboter (cariet), sandelhoutschorsextract, palmpitolie, cacaoboonas, palmas, aloë vera, limoensap, water, natuurlijke aromatische samenstelling.
Gewicht: 150 gr
Fabrikant: Tropical Naturals, Lagos (West-Nigeria)

Beschrijving: Dudu-Osun Black Shampoo is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten die traditioneel in Nigeria worden gebruikt voor haarverzorging. Shampoo reinigt en versterkt het haar zacht, waardoor het een gezonde uitstraling en natuurlijke glans krijgt.

Osun (sandelhoutextract) - elimineert roos, verlicht ontsteking van de hoofdhuid, stopt haaruitval en stimuleert hun groei.

Honingenextract - bevat vitamines van groep B, E, K, C, die het haar over de hele lengte versterken, en ze opladen met energie.

Aloe vera sap - helpt om te gaan met schimmelziekten van de hoofdhuid, hydrateert, geeft kracht, glans en gladheid aan het haar.

Kalk etherische olie - herstelt de haarstructuur, voedt droge tips, elimineert jeuk en schilfering van de hoofdhuid.

Zonder SLS / SLES / ALS / ALES, natriumcoco-sulfaat, parabenen, minerale oliën, siliconen, PEG, Cocamide DEA, MEA, TEA. Bevat geen kunstmatige conserveringsmiddelen, smaakstoffen en kleurstoffen. Niet getest op dieren.

Hoe te gebruiken: lichte massagebewegingen, shampoo aanbrengen op nat haar, schuim en vervolgens afspoelen met warm water. Herhaal indien nodig. Alleen voor uitwendig gebruik.

Opslagomstandigheden: op een droge, donkere plaats bewaren buiten het bereik van kinderen bij een temperatuur van + 5 ° C tot + 25 ° C.

Samenstelling (INCI): Aqua, Sodium lauroyl Methyl Isethionate, cocamidopropylbetaïne, Sodium Methyl oleoyl Taurate, laurylglucoside, Coco-glucoside, Sodium Cocoamphoacetate, Sodium cocoylglutamaat, Hydroxyethyl Ureum, sandelhout extract, honing extract, benzylalcohol, natriumbenzoaat, Kalium Sorbaat, Inuline, Gehydroliseerde keratine, Aloë Barbadensis-sap, Citroenzuur, Hydroxypropylhydroxypropyltrimoniumchloride, Parfum *, Caramel, Citrus Aurantifolia.

Beschrijving: Het masker bevat vitamines E, A, K, H die nodig zijn voor de schoonheid van het haar, die voeden, de haargroei stimuleren, haaruitval en breuk voorkomen.

Het product is rijk aan olie-, linol-, palmitine-, stearine- en andere vetzuren, die de hoofdhuid verzachten en droog haar hydrateren. De kaneelzuuresters in het masker zijn in staat om irritatie te verlichten, daarom zijn ze uitstekend voor het behandelen van ontstekingen en het elimineren van jeuk van de hoofdhuid.

Polyfenolen hebben antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen, die roos en andere hoofdhuidinfecties helpen genezen.

Ingrediënten: farmaceutische gember, rozemarijn, lavendel, biotine (vitamine H) citroengras, Aziatische centella, ginseng, moringa-olie, kokosolie, pepermunt, aloë vera, sheaboter, zoete amandelolie, zonnebloemolie, sojaolie, ricinusolie, neem, eclipta prostraat, kerriebladpoeder, olijfolie, knoflook.
Gewicht: 200 gr
Fabrikant: El-glittas, Lagos (Nigeria)

Beschrijving: Sheaboter (shea) is een van de meest waardevolle cosmetica die door de natuur zelf wordt gecreëerd.

In West-Afrika wordt het als heilig beschouwd vanwege de speciale eigenschappen: verzacht en hydrateert de droge huid, bevordert de genezing van scheuren en wonden, voorkomt striae, verzacht rimpels, beschermt tegen UV-straling, vermindert ontstekingen, verlicht jeuk, helpt bij de behandeling van dermatologische problemen, verbetert de conditie haar, kan worden gebruikt als massageolie.

Ongeraffineerde olie is het nuttigst, omdat het alle noodzakelijke componenten bevat. De olie wordt zowel in zuivere vorm als als onderdeel van andere cosmetica gebruikt.

Ingrediënten: ongeraffineerde sheaboter (shea), natrium-ETDA (een stabiliserend middel dat de structuur van het product verbetert).
Gewicht: 125 gr
Fabrikant: Tropical Naturals, Lagos (Nigeria)

Beschrijving: Reviews!
We gebruiken deze zeep, ik ben er blij mee, neem er aan, je zult er geen spijt van krijgen, het is prima, en de geur is uitstekend, ik kan alleen maar iets zeggen over het voordeel, ik heb alleen van de opmerkingen geleerd. Ze namen er ook een voor de rechtzaak en kocht onmiddellijk 6 stuks, in reserve, ze waren in de badkamer. En nog een plus, dat door de geur, alle badkamers aangenaam ruiken, zelfs geuren zijn niet nodig. Neem en geniet. ))))

En acne heeft me veel geholpen. Acne gaat snel voorbij en het spoor ervan wordt sneller helder. Het gezicht droogt grondig, zelfs de olieachtige huid van mijn man pelt erna af.

Oh, mijn favoriete zeep! Hoe geweldig is dat de aankoop is geopend! En dan ben ik het laatste stuk als de appel van mijn oog naar de kust. In de kast een half jaar het aroma!

Mijn gezin van 3 personen wast hun gezichten en handen en neemt een volledige douche (zonder hun hoofd te wassen). Als je een paar extra stukjes hebt, zal ik het graag kopen

Niet de eerste keer dat ik zeep neem, heb ik ook besloten om een ​​beoordeling achter te laten - een slimme zaak! de huid na gebruik is zeer delicaat, fluweelachtig, dat is echt waar - zoals een baby's kont, en de andere dag besloot ik mijn haar te wassen - haar, na gebruik, is echt hard, maar! tegelijkertijd wordt de styling elegant gehouden (bijvoorbeeld - ze waste haar hoofd in de ochtend, en na een paar uur kwam ze onder de regen, ze dacht dat er een kraaiennest zou zijn - niets van die soort - alles is zoals het hoort, ziet er zelfs uit als een persoon), en het haar wordt niet lang genoeg vettig, tegen de gebruikelijke shampoo.

Ik nam de aankoop van olie (geen aromatiz) en zeep.
Alles is verheugd.
Zeep is de derde keer dat ik koop, al mijn vrienden en moeders zitten eraan.

mijn echtgenoot was ook de eerste keer dat hij de hele tijd spuugde, maar nu zweert hij dat hij een beetje heeft genomen :-D

De zoon had problemen met de huid, maar na gebruik van de zeep werden ze veel kleiner. Nu, behalve Dudu-Osun-zeep, gebruikt u niets. En het gezicht en lichaam wast alleen hen. Ruik te veel. De zoon herkent niet langer andere middelen. Het schuim is zeer stabiel, je kunt zelfs scheren!

En na een maand gebruik van de zeep, kwam er een interessant effect naar voren - het gaat goed samen met de ruwe huid - de ellebogen, de hielen zijn veel zachter geworden.

http://chudomama.com/purchases/163357

Fox: Patches onder de ogen van "Collagen Eye Mask" DUDU

hi

Weet je dat de huid rond de ogen speciale zorg nodig heeft?

Crèmes, serums, oliën, balsems. en dit alles werd specifiek uitgevonden om voor het gebied rond de ogen te zorgen

En over de vlekken op de huid rond de ogen gehoord?

Over DUDU

DUDU is een interessante naam. Is het niet? Zo schattig en meisjesachtig

Ik hoorde onlangs over DUDU-cosmetica, maar ik kreeg al haarserum, shampoo, alginaatmaskers en natuurlijk pleisters. En iedereen was tevreden!

Ik blijf proberen om DUDU-cosmetica te testen. Tot nu toe ben ik heel blij met haar) en ik hoop dat ze me en haar andere klanten met haar eigen middelen blijft verrassen.

DUDU-producten zijn alleen de beste biologische shampoos, balsems, argan haarmasker, Argan-serumolie (vloeibaar goud) voor haar, gezichtsschuim met groene thee, suikerzout body scrub en gezichtsscrub met BIO-goud. Onze cosmetica gebruiken natuurlijke ingrediënten - cacaoboter, jojoba-olie, gemberwortel, arganolie, bevat ook de vitamines A en C, vetzuren en essentiële aminozuren, een aantal mineralen - van calcium tot germanium en vele andere nuttige stoffen.

© DUDU Organic natuurlijke cosmetica

Patches - een onmisbaar hulpmiddel bij de verzorging van het gebied rond de ogen

Dus wat zijn patches?

Patches (het zijn toepassingen) zijn een masker voor de huid rond de ogen. Patches zijn weefsel en hydrogel. Patches van DUDU - collagen hydrogel.

verpakking

Doos met schuifdeksel. Zoals u kunt zien, is de doos in witte en groene tinten, zonder ingewikkelde ontwerpen. Trouwens, het witte gedeelte glanst met paarlemoer en het groen is glanzend. oorspronkelijk

En in de doos hebben onze patches verborgen;)

Het ontwerp van de verpakking waarin de patches zich bevinden, is net zo eenvoudig als de doos van hen. Maar ik vind het leuk: patches kunnen worden bekeken via het transparante deel van het pakket.

verschijning

Zelf flarden gouden kleur met parelglans.

Om eerlijk te zijn, verraste de geur me: de vlekken hebben een aangename en lichte geur van een roos, maar ze maken er geen deel van uit!

Om aan te raken zijn de pleisters zacht en niet glad. Niet verscheurd.

Wijze van gebruik

De toepassingsmethode en andere informatie vindt u op de achterkant van de doos en de verpakking van de pleisters.

Wijze van gebruik:

1. maak het gezicht en het gebied rond de ogen grondig schoon met warm water

2. open de verpakking, verwijder het masker en bevestig het met een van beide kanten onder de ogen (u kunt op de nasolabiale vouw)

3. laat 20-30 minuten intrekken

4. masseer de uiteinden van het serum met uw tips en was daarna met warm water.

5. gebruik 2-3 keer per week

structuur

Water, propyleenglycol, gehydrolyseerd collageen, glycerylstearaat, tuinpostelextract, mic, allantoïne, hyurulonzuur, feno-xanol.

Helaas was de samenstelling van de pleisters niet goedgekeurd door de Ecogolic vanwege feno-xitanol.

Hopelijk heeft fenoeksitanol in de samenstelling van deze pleisters een natuurlijke oorsprong en tast het de huid niet aan.

Bovendien staat Phenoexitan in de samenstelling van deze patches op de laatste plaats, wat betekent dat de inhoud ervan minimaal is.

Gevoelens van gebruik

Na het gebruik van de patches merkte ik:

  • de huid is zacht, glad
  • fijne rimpels worden gladgestreken
  • gehydrateerde huid

Wie kan ik aanbevelen?

Alle huidtypes met uitzondering van de gevoelige huid, aangezien feno-xitanol in zijn samenstelling irritatie kan veroorzaken.

Koop ik nog steeds collageenpleisters van DUDU?

Bedankt allemaal voor uw aandacht!

http://ecogolik.ru/blog-fox-21842/patchi-pod-glaza-collagen-eye-mask-dudu/

NIEUWE Black Dudu-Osun Shampoo

Dudu-Osun zwarte shampoo is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten die traditioneel worden gebruikt in Nigeria voor haarverzorging. Shampoo reinigt en versterkt het haar zacht, waardoor het een gezonde uitstraling en natuurlijke glans krijgt.

Osun (sandelhoutextract) - elimineert roos, verlicht ontsteking van de hoofdhuid, stopt haaruitval en stimuleert hun groei.

Honingenextract - bevat vitamines van groep B, E, K, C, die het haar over de hele lengte versterken, en ze opladen met energie.

Aloe vera sap - helpt om te gaan met schimmelziekten van de hoofdhuid, hydrateert, geeft kracht, glans en gladheid aan het haar.

Kalk etherische olie - herstelt de haarstructuur, voedt droge tips, elimineert jeuk en schilfering van de hoofdhuid.

Zonder SLS / SLES / ALS / ALES, natriumcoco-sulfaat, parabenen, minerale oliën, siliconen, PEG, Cocamide DEA, MEA, TEA. Bevat geen kunstmatige conserveringsmiddelen, smaakstoffen en kleurstoffen. Niet getest op dieren.

Hoe te gebruiken: lichte massagebewegingen, shampoo aanbrengen op nat haar, schuim en vervolgens afspoelen met warm water. Herhaal indien nodig. Alleen voor uitwendig gebruik.

Opslagomstandigheden: op een droge, donkere plaats bewaren buiten het bereik van kinderen bij een temperatuur van + 5 ° C tot + 25 ° C.

Samenstelling (INCI): Aqua, Sodium lauroyl Methyl Isethionate, cocamidopropylbetaïne, Sodium Methyl oleoyl Taurate, laurylglucoside, Coco-glucoside, Sodium Cocoamphoacetate, Sodium cocoylglutamaat, Hydroxyethyl Ureum, sandelhout extract, honing extract, benzylalcohol, natriumbenzoaat, Kalium Sorbaat, Inuline, Gehydroliseerde keratine, Aloë Barbadensis-sap, Citroenzuur, Hydroxypropylhydroxypropyltrimoniumchloride, Parfum *, Caramel, Citrus Aurantifolia.

* - etherische oliën
Gewicht: 250 gr
Fabrikant: Moskou (Rusland)
stukken Houdbaarheid: 2 jaar

http://sp-fresh.ru/tovar/chernyi-shampun-dudu-osun-198427004

Shampoo doudu beoordelingen

AL EEN GOEDE TIJD VOOR EEN DAG WORDT GELOOFD DOOR MIJ
IK BIED DE ORGANISATIE AAN VAN DE AANKOOP VAN ZWARTE ZEEP van de site http://dudu-osun.ru/index

Feilloos gladde huid. Alleen natuurlijke ingrediënten. Zwarte zeep elimineert veel huidproblemen. Bij regelmatig gebruik verdwijnen eczeempassen, pigmentvlekken en irritatie. De zeep is geschikt voor de gevoelige huid, je kunt er baby's mee baden. Bevat geen parabenen en Lauryl / Laureth-sulfaat.
Afrikaanse zwarte zeep Dudu-Osun
Ingrediënten: bevat alleen natuurlijke plantaardige ingrediënten: sheaboter, honing, limoensap, etherische oliën, osun (Afrikaanse sandelhoutschors), die de zeep een zwarte kleur geeft, aroma geeft en helende eigenschappen heeft.
Effect: Dudu-Osun-zeep verwijdert veel huidproblemen. Bij regelmatig gebruik verdwijnen eczeempassen, pigmentvlekken en irritatie. De zeep is geschikt voor de gevoelige huid, je kunt er baby's mee baden. Bevat geen chemie.
Productie: handgemaakte zeep, geproduceerd in Nigeria voor kapsalons in de VS en Europa, wij zijn het eerste bedrijf dat zich bezighoudt met de groothandel van Afrikaanse zwarte zeep in Rusland.

AANKOOPVOORWAARDEN:
inkoopkosten 11%
min.party 5 stk, zonder rijen
levering in verhouding tot de bestelling
STOP na het kiezen van het minimumloon
Betaling op de SAT-kaart binnen 2 dagen na de STOP
Ik werk met beide CR's (CT en productie 1-b)

Laatst gewijzigd door Verchik op 11 maart 2019, 17:12, in totaal 2 keer bewerkt (a).

gelederen
280 wrijf voor een stuk
: P VANAF 5 PC'S DE PRIJS WORDT 240 RUB

NATUURLIJKE SHAMPOO DUDU-OSUN Prijs: 390 wrijven.
VANAF 3 PC'S WORDT DE PRIJS 350 RUB
Dudu-Osun zwarte shampoo is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten die traditioneel worden gebruikt in Nigeria voor haarverzorging. Shampoo reinigt en versterkt het haar zacht, waardoor het een gezonde uitstraling en natuurlijke glans krijgt.
Osun (sandelhoutextract) - elimineert roos, verlicht ontsteking van de hoofdhuid, stopt haaruitval en stimuleert hun groei.
Honingenextract - bevat vitamines van groep B, E, K, C, die het haar over de hele lengte versterken, en ze opladen met energie.
Aloe vera sap - helpt om te gaan met schimmelziekten van de hoofdhuid, hydrateert, geeft kracht, glans en gladheid aan het haar.
Kalk etherische olie - herstelt de haarstructuur, voedt droge tips, elimineert jeuk en schilfering van de hoofdhuid.
Zonder SLS / SLES / ALS / ALES, natriumcoco-sulfaat, parabenen, minerale oliën, siliconen, PEG, Cocamide DEA, MEA, TEA. Bevat geen kunstmatige conserveringsmiddelen, smaakstoffen en kleurstoffen. Niet getest op dieren.

Crème masker voor haar Hair Wonder 200 gr 320 rub beschrijving http://dudu-osun.ru/products.php

Ingrediënten: farmaceutische gember, rozemarijn, lavendel, biotine (vitamine H) citroengras, Aziatische centella, ginseng, moringa-olie, kokosolie, pepermunt, aloë vera, sheaboter, zoete amandelolie, zonnebloemolie, sojaolie, ricinusolie, neem, eclipta prostraat, kerriebladpoeder, olijfolie, knoflook. Alleen natuurlijke oliën en kruiden!
Alles wat u nodig heeft voor de gezondheid en schoonheid van haar en hoofdhuid.
Het masker helpt een aantal problemen het hoofd te bieden: dunner en broos haar, droog haar en hoofdhuid, hoofdroos, haaruitval, kaalheid, gebrek aan volume, eczeem van de hoofdhuid, enz.
VANAF 5 PC'S WORDT DE PRIJS 300 RUB

GERAFFINEERDE KLASSIEOL VAN CACAO
In natuurlijke cacaoboter zitten veel verzadigde en onverzadigde vetzuren, waardoor het perfect veel huidproblemen oplost: het hydrateert en voedt het, verlicht het de droogte, bevordert de celregeneratie, elimineert allergieën, verjongt en vertraagt ​​het verouderingsproces.
Na het aanbrengen van cacaoboter wordt elk huidtype beter: het keert terug naar toon, zachtheid, zachtheid, zachtheid en glans. Veranderende en verouderende huid, het geeft elasticiteit en elasticiteit, droog en schilferig - hydrateert en versterkt; verzacht rimpels en verzorgt zachtjes de huid rond de ogen; elimineert veel cosmetische gebreken - vlekken, littekens, littekens, enz.
Ongeraffineerde olie is het nuttigst, omdat het alle noodzakelijke componenten bevat. De olie wordt zowel in zuivere vorm als als onderdeel van andere cosmetica gebruikt.
Ingrediënten: 100% natuurlijke ongeraffineerde cacaoboter. Bevat geen additieven.
Gewicht: 100 gr
Prijs: 180 wrijving VANAF 5 STUKS PRIJS ZAL 170 RUB

Laatst bewerkt door Verchik op 11 maart 2019, 17:25, alle 2 keer bewerkt (a).

http://www.kirovchanka.ru/forum/viewtopic.php?p=10735634

Shampoo doudu beoordelingen

Is dit uw bedrijf? Registreer een gratis zakelijk account en reageer namens het bedrijf op beoordelingen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ik heb lange tijd naar deze winkel met biologische cosmetica gekeken. Ik heb veel gelezen over de tools die ze bieden en besloot daarom het monster te verwijderen. De keuze stopte op serum voor haar met arganolie. Als een pluspunt, denk ik dat de pagina op Instagram actief wordt uitgevoerd, waar je de beschikbaarheid van goederen kunt zien en in principe kunt lezen over het aanbod.

Ik heb lange tijd naar deze winkel met biologische cosmetica gekeken. Ik heb veel gelezen over de tools die ze bieden en besloot daarom het monster te verwijderen. De keuze stopte op serum voor haar met arganolie. Als een pluspunt denk ik dat de pagina op Instagram actief wordt uitgevoerd, waar je de beschikbaarheid van goederen kunt zien en in principe kunt lezen over het aangeboden product. Verspreid echte foto's met de resultaten na het gebruik van hun verkochte producten, recensies van klanten. In het algemeen ging ik na het werk voor het wonderserum)))) Bij aankomst ontdekte ik dat er een slot aan de winkeldeur hangt (ondanks het feit dat de werktijd vóór 18:00 is aangegeven en de klok 5-30 was), maar het slot is triest liet me met lege handen achter. Er is ook een helder bord op de deur waar het werd aangegeven, als het gesloten is, kunt u bellen en de winkel organiseert u GRATIS een aflevering)))), die ik eigenlijk wel heb gebeld. Het meisje antwoordde, gaf eerlijk toe dat ze eerder was vertrokken, en dat nu iedereen je snel iets zal brengen om me dat te vertellen. Een uur later kwam de koerier naar me toe en overhandigde mijn aankoop. Wat te zeggen over het product zelf - na de eerste toepassing realiseerde ik me dat de beoordelingen echt zijn en het serum echt een toverstokje is)

http://blagoveshensk.flamp.ru/firm/dudu_magazin_organicheskojj_kosmetiki-70000001021880060